Így vált egy szőke kisfiú az Arsenal-drukkerek kedvencévé - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.21. 19:58
null
Itt még a Knebworth játékosaként zsebelte be a díjakat Wilshere (Fotó: dailymail.co.uk)
Jack Wilshere, az Arsenal futballistája szombaton a Norwich City ellen egy egészen elképesztő akció után szerezte meg együttesének a vezetést. Édesanyja szerint az „ágyúsok” középpályása már fiatalon is rúgott csodagólokat, igaz akkor még a nappaliban űzte kedvenc sportját.

„Hétévesen már a tizenéves fiúkkal focizott, de így is mindenki őt akarta a csapatába. Mindig nyerni akart, elképesztő mennyire szeret versenyezni. Sok vázám látta kárát a nappaliban a kis Jack szárnypróbálgatásainak, de nem bánom” – mesélte nevetve a Weetabix által készített kisfilmben Kerry Wilshere, az Arsenal középpályásának édesanyja.

Itt már Arsenal mezben mosolyog a kis Wilshere (Fotó: dailymail.co.uk)
Itt már Arsenal mezben mosolyog a kis Wilshere (Fotó: dailymail.co.uk)

Az „ágyúsok” tehetségét már 8 esztendősen felfedezték az Arsenal tehetségkutatói. Wilshere ezt követően sorra járta a korosztályos csapatokat, majd 16 évesen bekerült a londoniak első keretébe, ahol rögtön egy assziszttal mutatkozott be.

A büszke anyuka, Kerry Wilshere (Fotó: dailymail.co.uk)
A büszke anyuka, Kerry Wilshere (Fotó: dailymail.co.uk)

„Emlékszem, majd kibújt a bőréből örömében, amikor nyolcévesen először a Highburybe rendelték. Nagy nap volt az mindannyiunk számára. Sok mindenről le kellett persze mondanunk az évek alatt, de a büszkeség, amit akkor érzek, amikor a fiam pályára lép az angol válogatottban, mindenért kárpótol” – tette hozzá Wilshere édesanyja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik