Nem adjátok a tévében a vébéselejtezőket? Akkor megveszem a jogokat!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.30. 16:43
null
Örülhetnek az ausztráliai írek. Megnézhetik a svédek elleni meccset (forrás: Metro)
Egy Írországból Ausztráliába kivándorolt férfi, David Feeney egyik legnagyobb szórakozása a futball, és különösen a szívén viseli az ír válogatott előmenetelét. Ezért még Ausztráliában sem akart lemondani arról, hogy figyelemmel kövesse kedvencei vébéselejtezőit.

Egyetlen, apró bökkenő volt csupán a dologban, mégpedig az, hogy egyetlen adó sem akarta közvetíteni a svédek elleni, sorsdöntőnek tűnő találkozót. A derék hazafi viszont nem akart lemaradni a meccsről, ezért felvette a kapcsolatot a Kentaro-ügynökséggel, a közvetítési jogok birtokosával, és üzletet kötött velük.

Bár általában fontmilliókban mérhető egy ilyen közvetítési csomag, ezúttal néhány ezerből kijött a dolog. Persze mindössze egyetlen meccsre.

„Tettem egy ajánlatot, amire azt mondták, hogy az túl kevés. Aztán újra kopogtattam náluk egy másik ajánlattal, arra már rábólintottak.”

„A feleségemet volt a legnehezebb meggyőzni, de megígértem neki, hogy ha szert teszek valami bevételre a közvetítésből, akkor az teljes egészében az övé lesz.

Feeney egy helyi, lóversenyekre szakosodott kábeltévével együttműködve fogja közvetíteni a meccset szeptember 6-án. Ez aztán az igazi úr! Ahelyett, hogy keresett volna valami streamet, tökéletes élményt akart. Már csak a játékosokon múlik, hogy mekkora lesz ez az élmény.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik