A Ravens „kifosztott“ egy baltimore-i bútorboltot

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 21:32
A Baltimore Ravens vasárnap 34–31-re legyőzte a San Fransisco 49ers csapatát a XLVII. Super Bowlon, ezzel 2001 után ismét felért a csúcsra, határtalan boldogságot szerezve a város lakóinak. Azonban nem mindenki örült felhőtelnül Baltimore-ban, a Gardiners Furniture bútorbolt például 600 ezer dollárt (130 millió forintott) bukott Jacoby Jones második félidő elején elkövetett, 108 yardos, kezdőrúgás után visszahordott touchdown-ja miatt. Így jár, aki felelőtlen ígéreteket tesz...

A bolt ugyanis azzal csábított pénzköltésre az NFL nagydöntő hétvégéjén, hogy aki náluk vásárol, az visszakapja pénzét, ha a Ravens az első, vagy a második félidő kezdetén a kezdőrúgás visszahordásából touchdown-t szerez. Jacoby Jones a harmadik negyed elején megcsinálta, így a hétvégi vásárlók duplán örülhettek a Super Bowlok történetének leghosszab TD-jének.

Ott fut Jacoby a bútorbolt hétvégi bevételével (Fotó: Action Images)
Ott fut Jacoby a bútorbolt hétvégi bevételével (Fotó: Action Images)

A cég kereskedése az elmúlt három évben mindig meghírdette az akciót, idén buktak rajta először. Utoljára a 2007-es Super Bowlon láthattak hasonló bravúrt a nézők, akkor Devin Hester, a Chicago Bears játékosa futott a labdával end zone-tól end zone-ig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik