Martin Skrtel Pool-szurkolót tetovált

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 13:52
A liverpooli Royal Ink tetoválószalon kezdeményezésére 96 Pool-szurkoló döntött úgy a napokban, hogy az 1989-es hillsborough-i tragédia áldozatai előtt tisztelegve a testére tetováltatja a 96-os számot, a tetoválásokból befolyt összeget pedig a tragédiában elhunyt drukkertársak családjainak adományozzák.

A legbátrabb közülük minden kétséget kizáróan az a drukker volt, aki az Anfield közelében található szalonban Martin Skrtel – a klub szlovák légiósa – kezei alá feküdt, pedig a hátvéd soha életében nem fogott még tetoválógépet a kezében.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy nem egyedül Skrtel készítette el a szurkoló háta közepére kívánt műalkotást, csak besegített a műtétet végrehajtó művésznek egy kis színezéssel, amit azért nehéz elrontani. Ennek ellenére remegtek a kezek a nagy debütálás közben.

„Bevallom, izgultam, remegett is a kezem... Ez volt az első alkalom, hogy tetováltam valakire, de azt hiszem, az utolsó is. Minden tiszteletem a srácé, aki engedte, hogy hozzáérjek″ – vallotta be a 2007 óta a Liverpool kötelékében álló Skrtel, aki a jelek szerint a közeljövőben biztosan nem lép Daniel Agger helyébe, aki csapat hivatalos tetoválóművésze.

A tű alá feküdt 96 drukker és a Royal Ink tetoválószalon közös akciójának köszönhetően 1000 font jött össze, Skrtel pedig 500 fontot adományozott a jó ügy érdekében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik