Rámenős utaskísérők miatt szakíthat Beckham a British Airwaysszel

Vágólapra másolva!
2012.11.17. 15:38
Munkájuk helyett az angol sztár aláírásáért álltak sorba lányok, majd egyikük még fel is ébresztette az alvó „oroszlánt".

A The Sun számolt be róla – de a brit légitársaság is megerősítette –, hogy a British Airways (BA) egyik tengerentúli járatán David Beckham vitába keveredett légi utaskísérőkkel. A Los Angeles Galaxy csapatában játszó futballista évente több tucatszor repül a BA járataival, megbecsült törzsutasnak számít. Azonban a személyzet még mindig nem szokta meg a jelenlétét, és akadnak néhányan, akik nem tudják, hol a határ.

Mindenhol megvannak a szabályok, amelyeket be kell tartani (Fotó: Action Images)
Mindenhol megvannak a szabályok, amelyeket be kell tartani (Fotó: Action Images)

A héten már kisebb botrány is kerekedett: a stewardessek nem elégedtek meg azzal, hogy hosszú percekig sorban álltak Beckham székénél autogramért, de egyikük le is fényképezte az alvó sztárt, akit felébresztett a vaku villanása. Ebből lett a perpatvar, ami akár szakításhoz is vezethet a híres utas és a társaság között.

„David nagyon szívesen ad autogramot, vagy áll be egy közös fotóhoz – mindenki tudja, hogy rendkívül türelmesen kezeli ezt a dolgot – nyilatkozta a Sunnak Beckham egyik közeli ismerőse. – Ez az eset azonban már túlment ezen a határon: kellemetlen volt azzal szembesülnie, hogy az utaskísérők gyakorlatilag sorban állnak a székénél, hogy az utazás alatt autogramot kérjenek tőle. Elvárja, hogy tiszteletben tartsák a privát szféráját. A pohár akkor telt be, amikor egy vaku villanása felébresztette és így kiderült, hogy alvás közben is fényképezték."

A légitársaság elismerte, hogy „történt egy kisebb incidens David Beckham és a személyzet között", azonban a két fél kapcsolata továbbra is rendkívül jó. A BA gépein szolgálatot teljesítő személyzet figyelmét pedig nyomatékosan felhívták, hogy a jövőben inkább a munkájukra koncentráljanak a sztárvadászat helyett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik