Videó: a legszebb átverés – nem akármilyen lánykérés az Atlético-játékostól

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.07.18. 13:31
null
Marcos Llorente – amikor futballozni megy a Wanda Metropolitanóba (Fotó: AFP)
Az Atlético Madrid és a spanyol válogatott játékosa, Marcos Llorente a minap nem a munkaadója által előírt kötelezettség, hanem egy ennél sokkal meghatározóbb ok miatt jelent meg a Wanda Metropolitanóban. A „matracosok” játékosa a barátnőjét is magával vitte az arénába – a hölgy aligha sejtette, hogy élete egyik legszebb napja vár rá. 

Az Európa-bajnokságon is részt vevő középpályás azzal csalta el Patricia Noarbét a stadionba, hogy azt mondta kedvesének, lesz egy kis esemény, amelyen a játékos eddigi pályafutásáról szól majd.

Ezen a látszólagos rendezvényen valósnak tűnő interjút készítettek a szervezők Llorentével, és a futballista kedvesének is feltettek néhány kérdést. Még egy videót is levetítettek Llorente legszebb pillanatairól, ám nem sokkal később már a futballpályán rögzített jelenetek helyett a „Minden 2013. június 11-én kezdődött” felirat tűnt fel a kijelzőn, ezt követően a pár közös fotói voltak láthatók.

A vetítés végén a játékos feltette a kérdést meglepett és meghatódott szerelmének, aki igent mondott az életre szóló közös kalandra – és aligha bánja, hogy Llorente ezúttal egy kicsit füllentett a közös programot illetően.

A VETÍTÉS VÉGE ÉS A LÁNYKÉRÉS


A TELJES JELENET

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik