Vadócz: Mindegy, milyen poszton, csak játszani akarok

Vágólapra másolva!
2010.09.15. 16:06
null
Vadócz beverekedné magát az<br /> Osasuna kezdőjébe (Fotó: Action Images)
Vad&oacute;cz Kriszti&aacute;n az Osasuna első k&eacute;t spanyol bajnokij&aacute;n nem kapott szerepet ebben a szezonban, &eacute;s a mai sajt&oacute;t&aacute;j&eacute;koztat&oacute;j&aacute;n kijelentette, mindent elk&ouml;vet a csapatba ker&uuml;l&eacute;s&eacute;rt.

Vadócz Krisztián számára hasonlóan indult a 2010–2011-es szezon, mint az egy évvel ezelőtti: a magyar válogatott középpályás nem kapott szerepet az első két bajnokin az Osasunában, de elmondta, mindent megtesz a csapatba kerülésért.

„Ismét nehéz helyzetben vagyok, bár most nagyobb a verseny a csapaton belül a posztomon. De most is, ahogy mindig, megpróbálok helyet szerezni magamnak. Egy ideje már küzdök ezzel a helyzettel, és tudom, nem tehetek mást, csak várok a lehetőségre. Ha helyet kapok, nem érdekel, milyen poszton kell játszanom. Ha két percet kapok, azt is szeretném kihasználni. Mindent megteszek az edzéseken, hogy a lehető legjobb formában legyek, és ha lehetőséget kapok, akkor a legjobbamat tudjam nyújtani. Hiszek benne, hogy helyem van ebben a csapatban" – mondta Vadócz.

A magyar válogatott csapata szerepléséről is beszélt: Vadócz szerint hamarosan megtörik együttese gólcsendje, a Mallorca elleni, hétvégi bajnoki lehet a fordulópont.

„Ritkán jutunk el az ellenfelek kapujáig. Amikor az együttes nem talál be, az idő meg csak pörög, akkor természetes, hogy idegessé válik a csapat. De azért dolgozunk, hogy betaláljunk, és reméljük, amikor meglesz az első gól, akkor jön utána a többi is. Természetes, hogy még nincs sok pontunk, mivel még csak két forduló ment le. Fontos hét áll előttünk, és már a Mallorca elleni meccsel kell foglalkoznunk" – jelentette ki a középpályás.

„A Mallorca jó csapat, magas szinten futballozik. Ezen a találkozón megváltozhatnak a dolgaink, pozitív lökést kaphatunk. Nagyon szeretnénk már győzni" – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik