Real Madrid: gyakorlatilag hivatalos a brazil érkezése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.23. 18:04
null
Lucas Silva (kékben) a Real Madrid kedvéért elhagyja a Cruzeirót (Fotó: Reuters)
A Cruzeiro elnöke, Gilvan de Pinho Tavares pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, a brazil klub elfogadta a Real Madrid 14 millió eurós ajánlatát Lucas Silváért.

A klubok még nem jelentették be a klubváltás tényét, de a hivatalos közlemények nélkül is kijelenthető, hogy a 21 éves védekező középpályás a királyiaknál folytatja pályafutását. A Cruzeiro első embere az átigazolási összegről nem beszélt, spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid 14 millió eurót fizet a brazil korosztályos válogatott futballistáért, aki hat és fél éves szerződést írhat alá a spanyol fővárosban.

Gilvan de Pinho Tavares elárulta, a 2014-es brazil országos bajnokság álomcsapatába bekerülő Lucas Silva nyomást gyakorolt a Cruzeiro vezetőségére, hogy fogadják el a Real Madrid érte tett ajánlatát – valószínűleg ennek következménye, hogy a brazil egylet engedett az előzetesen megszabott 15 milliós vételárból.

A hazája egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott, 182 centiméter magas játékos iránt állítólag a Chelsea és a Manchester United is érdeklődött, ő azonban álmait valóra váltva a Real ajánlatára bólintott rá.

LUCAS SILVA LEGSZEBB MEGMOZDULÁSAI

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik