Real: Feladom! Nem érdekel ez a kérdés! – Ancelotti Mbappéról

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.09.13. 18:26
null
Ancelotti nem kér az Mbappé-kérdésekből (Fotó: AFP)
Carlo Ancelottit, a Real Madrid vezetőedzőjét a legutóbbi sajtótájékoztatóján ismét Kylian Mbappéról kérdezték. Az olasz szakember igencsak egyenes választ adott: egyáltalán nem érdekli a klubot a francia csatár.


Mint ismert, májusban Kylian Mbappé szerződést hosszabbított a Paris Saint-Germainnel, a világbajnok francia támadó 2025-ig kötelezte el magát a fővárosi alakulattal.

A Real Madrid szurkolói finoman szólva sem vették jó néven Mbappé maradását – becsapva érezték magukat, miután a 23 éves csatár korábban többször is azt hangoztatta, a „királyiaknál” képzeli el a jövőjét, s ezért Florentino Pérez is mindent megtett.

Kedden kiderült, hogy a francia klasszis szerződése nem úgy szól 2025-ig, ahogyan eddig tudtuk: Mbappé valójában kettő plusz egy évre írt alá, és a 2024 utáni egyéves opció életbe léptetéséről ő mondja ki az utolsó szót – írja a L'Équipe.

Több se kellett a spanyol sajtónak, azonnal nyaggatni kezdték Carlo Ancelottit az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Mondhatni, az olasz mestert nem érdekli Mbappé helyzete.

„Feladom! Nem érdekel ez a kérdés! Hogy őszinte legyek, minket a saját csatáraink hoznak izgalomba. Karim sok örömet szerez nekünk, s Vinícius Júnior és Rodrygo teljesítménye is nagyon bizalomgerjesztő. Nem gondolunk jelen pillanatban másra, a saját játékosainkra koncentrálunk” – mondta Carlo Ancelotti.

A Real Madrid szerda este 21 órától játszik az RB Leipziggel a Santiago Bernabéuban. Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain a Maccabi Haifa vendégeként szerepel ugyanabban az időpontban, mint a spanyol fővárosi csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik