Sokba kerültek Vinícius kihagyott ziccerei a Real Madridnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.27. 20:50
null
Suárez duplázott a Real Madrid ellen (Fotó: AFP)
Az idegenbeli döntetlen után a Real Madrid hazai pályán 3–0-ra kikapott az FC Barcelonától a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján.

 

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Real Madrid–FC Barcelona 0–3 (L. Suárez 50., 73. – 11-esből, Varane 69. – öngól)

Továbbjutott: a Barcelona, 4–1-es összesítéssel

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A szokásos elképesztő felhajtás övezte el Clásico előtt a madridi ultrák egy hatalmas molinón kiadták az abszolúte nem meglepő napiparancsot: „A ganar”, azaz Nyerni! Ezért a legtöbbet az első félidőben Vinícius Júnior tehette volna, de a négy közül egyik helyzetét sem tudta értékesíteni, majd Karim Benzema hagyta ki az ötös elől a kihagyhatatlant.

A két csapat meglehetősen visszafogottan futballozott az első negyvenöt percben, a Barcelona többet birtokolta a labdát, de helyzetet nem tudott kialakítani Keylor Navas kapuja előtt. Ahogyan az lenni szokott, az első a kapu felületére tartó lövéséből betalált az ellenfél, Ousmane Dembélé és Luis Suárez használta ki a Real-védelem megingását. 0–1!

Casemiro és Sergio Reguilón fejjel egyenlíthetett volna, de ez madridi részről a kihagyott lehetőségek mérkőzése volt, közben szokás szerint büntetőket reklamáltak egymáson és a játékvezetőn a felek. Vinícius Júnior menetrend szerinti elpuskázott helyzete után gyorsan eldőlt a mérkőzés: előbb Raphaël Varane lőtt öngólt (0–2), majd Luis Suárez váltotta pimaszul gólra a saját maga kiharcolta büntetőt (0–3).

A Real utoljára 1970-ben nyert odahaza Király-kupa-meccset a Barca ellen, a katalánok sorozatban hatodszor jutottak a sorozat döntőjébe.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A másik elődöntő
CSÜTÖRTÖK

21.00:Valencia–Real Betis (Tv:Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik