FFT: Ronaldo vs. Bale

Vágólapra másolva!
2018.07.21. 17:35
2013. A kezdetek kezdete. Amikor Gareth Bale megérkezett Madridba, sokan féltették a walesit, hogy megfér-e Cristiano Ronaldo mellett. Utólag kiderült: megfért. De mi lesz most, hogy egyedül maradt?

Cristiano Ronaldo távozásával felvetődik a kérdés, hogy vajon ki tudja majd helyettesíteni a portugál megasztárt a Real Madridban. Egyáltalán helyettesíthető-e bármilyen módon egy ekkora játékosegyéniség? Gareth Bale-nek elméletileg meglehet erre az esélye, de a walesi vajon fel tud nőni a feladathoz? A FourFourTwo magazin a négy évvel ezelőtti lapszámában Cristiano Ronaldo és Gareth Bale akkor még csak kibontakozó versengésével foglalkozott.

A nyilvánosság előtt ők ketten a legjobb barátoknak tűntek. Az FFT cikkéből egyebek között megtudhatja, Madrid két hercege hogyan küzdött egymással a trónra kerülésért. Megfértek egymás oldalán? Melyikük akarata érvényesült a pályán és az öltözőben? Ki volt inkább vezéregyéniség a két gigasztár közül? Bale tényleg utánozta Ronaldót?

Annak tükrében, hogy Cristiano Ronaldo most már Torinóban építi tovább a pompás karrierjét, még inkább érdemes felidézni a kezdetek kezdetét. A cikkből talán arra is választ kaphat a szakértő olvasó, Bale valóban elég érett-e ahhoz, hogy Cristiano örökébe lépjen Madridban, és ténylegesen ő legyen a Fehér Ház első számú csillaga.

A teljes cikket elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik