Barcelona: Ter Stegen idő előtt visszatérne a kapuba

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2020.10.12. 21:09
null
Marc-André ter Stegen a Real Madrid ellen visszatérne (Fotó: AFP)
Marc-André ter Stegen a Real Madrid ellen jövő szombaton sorra kerülő rangadón térhet vissza az FC Barcelona labdarúgócsapatának a kapujába.

 

A német válogatott játékos legutóbb augusztus 14-én védett, amikor nyolc gólt kapott a későbbi győztes Bayern Münchentől a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Négy nappal később megoperálták a térdét, és a Mundo Deportivo című spanyol sportnapilap hétfői cikke szerint az el Clásicón szeretne visszatérni.

A cikk figyelmeztetett arra, hogy korábban csak november elejére jósolták a 28 éves kapus visszatérését, másrészt kockázatos lehet Ronald Koeman vezetőedző részéről, ha éppen egy ilyen rangadón állítaná be több mint két hónap után a játékost, harmadrészt helyettese, a brazil Norberto Murara Neto eddig nagyon jó teljesítményt nyújtott eddig.

Mindez azt jelenti, hogy a 28 éves német kapus a katalán együttes soron következő harmadik mérkőzésén lépne pályára, mivel legközelebb a Getafe ellen mérkőznek meg Messiék, majd a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Ferencvárost fogadják.

Az idény első el Clásicóját október 25-én rendezik meg a Camp Nouban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik