Barca: „Suárez nem túlsúlyos, de nem tudom, milyen az állapota”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.17. 18:40
A Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, az eltiltását töltő Luis Suárez kondicionális állapotával kapcsolatban vannak kételyei, de meggyőződése, hogy az uruguayi válogatott támadó nincs elhízva.

A 27 éves csatár eltiltása egy hét múlva lejár, tehát a Real Madrid elleni október 25-i rangadón már a csapata rendelkezésére állhat, de jelentős meccshiánnyal küszködik, így elképzelhető, hogy az állóképessége még nem az igazi – ezt Luis Enrique vezetőedző sem tagadta.

„Nem tudom, hogy nyolcvan, kilencven vagy százszázalékos állapotban van, de abban biztos vagyok, hogy nem túlsúlyos, erről már önök is meggyőződhettek. Jobban érzi magát, mint az első edzésen, a válogatottbeli szereplés pedig sokat segített neki” – mondta a Barcelona vezetőedzője.

A szakembertől azt is megkérdezték, hogy Suárez visszatérése mennyire lesz kihatással a hivatalosan a B-csapat keretéhez tartozó Munir El Haddadi és Sandro Ramírez szerepeltetésére.

„Még nem döntöttünk ebben az ügyben. Velünk edzenek, de a szerződésük értelmében a B-együttesünket erősítik. Nehéz idény a mostani a számukra, mert árgus szemekkel figyelik a teljesítményüket, de ez is hozzájárul a fejlődésükhöz” – tette hozzá a katalánok trénere.

A spanyol bajnokság nyolcadik fordulójának szombati játéknapján a Barcelona 20 órától az Eibart fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik