Piqué (jobbra) ezúttal sem hazudtolta meg magát (Fotó: Mundo Deportivo)

 

A 167-szeres válogatott, világ- és kétszeres Európa-bajnok Casillas szerda este jó szándékúan kitett a közösségi oldalára egy fotót, amelyen éppen a Camp Nouban készülődik kirúgáshoz egy el Clásicón. A képhez azt a szöveget írta: „Jó éjszakát, világ!”

A bejegyzésre több spanyol híresség, így Carles Puyol és Alejandro Sanz is válaszolt, de a legütősebb megjegyzést Gerard Piqué, az FC Barcelona középhátvédje, Casillas korábbi válogatottbeli csapattársa tette. „Hányszor kellett kiszedned a labdát a saját kapudból ebben a stadionban… Jár a taps!” – írta Piqué nevető emotikonokkal kifejezve élcelődését. Hozzászólását azóta több mint 16 ezren lájkolták az Instagramon, és csaknem 1400 válasz érkezett rá.

#goodnightworld

464.5k Likes, 3,649 Comments - Iker Casillas (@ikercasillas) on Instagram: "#goodnightworld"Casillast sem kell egyébként félteni, volt előzménye kettejük „szócsatájának”: május 2-án Piqué kitette a Twitterre, hogy napra pontosan 11 évvel ezelőtt verték meg 6–2-re a Real Madridot a Santiago Bernabéu Stadionban, többek között az ő góljának is köszönhetően. Ezt a királyi klub akkori kapusa azzal a megjegyzéssel osztotta tovább, hogy „11+2=13”, utalva ezzel a Real Madrid BEK/BL-címeinek számára.

Iker Casillas on Twitter

11+2 = 13 https://t.co/XtvtwMHNFI