A Leverkusen villámgyors szárnyvédőjével pótolhatja Carvajalt a Real Madrid – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.14. 21:01
Jeremie Frimpong (Fotó: Getty Images)
Új jelölt került fel a spanyol élvonalban (La Liga) érdekelt Real Madrid listájára jobbhátvédposzton – írja a német átigazolásokra szakosodott újságíró, Florian Plettenberg.

Az, hogy a Real Madrid (Dani Carvajal súlyos térdsérülése miatt) jobbhátvéd keresésére kényszerült, nyílt titoknak számít a futball világában – az más kérdés, hogy eddig főleg téli átigazolásokról lehetett hallani, s legsűrűbben a Liverpoolban játszó Trent Alexander-Arnold neve merült fel, mint az ikonikus spanyol bekk utódja.

A már említett forrás ezzel szemben arról ad hírt, hogy a királyi gárda célpontjai között van a Bayer Leverkusen holland válogatott szárnyvédője, Jeremie Frimpong is. A Real közelről figyeli a 23 éves játékos teljesítményét, s ezzel a „gyógyszergyáriak” is tisztában vannak.

Frimpong szerződése 2028-ig érvényes a regnáló német bajnokkal, viszont körülbelül „csak” 40 millió euró a kivásárlási ára, melynek kifizetése nem okozna gondot a madridiaknak.

Plettenberg szerint Frimpong esetleges klubváltására vélhetően nyáron kerülne sor, mivel a holland nem szeretné télen elhagyni jelenlegi klubját – ezzel együtt egy téli transzferre is sor kerülhet, de meglepő lenne, ha a 23 esztendős védő már januárban magára öltené a habfehér mezt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik