Kihívót kapott a Barcelona, a PSG is harcba száll Nico Williamsért – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.07.23. 15:29
Spain v England: Final - UEFA EURO 2024
Nico Williams jövője még mindig bizonytalan (Fotó: Getty Images)
Már nemcsak az FC Barcelona, hanem a Paris Saint-Germain is szeretné szerződtetni az Athletic Bilbao Európa-bajnok támadóját, Nico Williamset, aki Kylian Mbappé pótlására érkezne a francia együtteshez.

A Marca értesülései szerint kihívója akadt az FC Barcelonának a Nico Wiliiamsért folytatott csatában, a spanyol válogatott játékosát ugyanis már a Paris Saint-Germain is kinézte magának. Mint arról korábban már írtunk, a katalán klub hetek óta próbálkozik az Athletic Bilbao támadójának megszerzésével, eddig azonban még nem járt sikerrel, bár sajtóhírek szerint már nagyon közel a felek közötti megállapodást, mivel már csak néhány részletkérdés vár tisztázásra.

Amíg azonban nincs hivatalos bejelentés, bármi megtörténhet, így az is, hogy Williams végül Párizsban köt ki. A PSG-nél úgy gondolják, a támadó tökéletes helyettese lehetne a Real Madridhoz távozó Kylian Mbappénak, ráadásul a francia együttesnek a 60 millió eurós kivásárlási ár törlesztése sem jelentene semmiféle problémát – ellentétben mondjuk a Barcelonával, amely bár hangoztatja, hogy ki tudja fizetni a játékos kivásárlási árát, a végtelen pénzügyi lehetőségekkel bíró PSG nyilván előnyösebb helyzetben van ebben a tekintetben. 

A PSG egyébként nemcsak Williamset nézte ki Mbappé pótlására, hanem egy másik jelöltje is van erre a posztra, amennyiben végül nem járna sikerrel a Bilbaónál. A Marca úgy tudja, a kiszemeltek között szerepel még a Manchester United játékosa, Jadon Sancho is, aki legutóbb kölcsönben a Borussia Dortmundnál szerepelt, és egészen jó teljesítményt nyújtott, kulcsszerepet vállalt abban, hogy a BVB a Bajnokok Ligája döntőjéig menetelt.

A spanyoloknál még a Barca a favorit
A Marca internetes oldalán megszavaztatta az olvasókat, hogy mi lesz Nico Williams sorsa. A többség, azaz a voksolók 39 százaléka szerint az Eb-győztes támadó végül Barcelonában köt majd ki, de hasonlóan sokan, 37 százaléknyian voksoltak arra az opcióra, hogy marad jelenlegi csapatában, az Athletic Bilbaóban. Csupán 17 százalék szavazott arra, hogy Williams következő csapata a PSG lesz, míg hét százalék tartja valószínűnek egy Premier League-be való átigazolást. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik