A PSG máris visszaszólt a klubot kritizáló Mbappénak

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.06.05. 13:53
Kylian Mbappé viselkedését bírálta egy PSG-hez közeli forrás (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid leigazolta Kylian Mbappét. A francia rögtön a klubváltása után negatívan nyilatkozott a Paris Saint-Germainről, de a PSG sem várt sokat a válaszra.

Hétfő este a Real Madrid bejelentette, amit már mindenki tudott: Kylian Mbappé a spanyol fővárosba igazol

Az igazolás azért sem volt meglepő, mert a Real Madrid már 2022-ben is megpróbálta átigazolni a francia támadót. Akkor Mbappé szerződést hosszabbított, azonban a 2024-ben lejáró szerződését már nem újította meg, így tudni lehetett, hogy nyáron ingyen távozhat. Nasszer el-Kelaifi, a PSG elnöke erre úgy reagált, hogy megmondta Mbappénak, hogy nem léphet pályára, és a társaktól külön kell edzenie.

A világbajnok francia játékos a klubváltást követően bírálta a Paris Saint-Germaint és a klub vezetőségét: „A PSG elnöksége világosan a tudomásomra hozta, durván az arcomba mondta. Luis Enrique és Luís Campos mentett meg, nélkülük aligha tértem volna vissza a pályára.” 

„Nasszer el-Kelaifi soha nem szólt bele a legkisebb döntésbe sem. Luis Enrique is ezt mondta, de mégis mindenki Mbappénak hisz”írja a spanyol AS, amely egy PSG-hez közeli ember szavait tolmácsolta. A párizsi forrás „siralmasnak” ítélte a francia támadó szavait, szerint Mbappé „egyáltalán nem klasszishoz” méltóan viselkedett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik