A Real Madrid bepanaszolta a játékvezetőt a Vinícius Júniort ért incidensek miatt

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.03.18. 22:54
Vinícius miatt megint balhé van (Fotó: Getty Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid panaszt nyújtott be az Osasuna elleni mérkőzés játékvezetőjével, Juan Munuerával szemben a Vinícius Júniort ért incidensek miatt.

 

Mint ismert, Vinícius Júnior kétszer is eredményes volt, a Madrid pedig 4–2-re nyert az Osasuna otthonában a szombati bajnokin. A hazai szurkolók a mérkőzésen többször is inzultálták a brazil támadót.

„Klubunk panaszt nyújtott be a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságához a mérkőzés játékvezetője, Juan Martínez Munuera ellen, a játékvezetői jelentés hanyag megfogalmazása miatt. Ez a játékvezető szándékosan nem vette figyelembe a Vinícius Júnior játékosunk felé többször is irányuló inzultusokat és zaklató kiabálásokat, annak ellenére, hogy játékosaink nyomatékosan figyelmeztették őt abban a pillanatban, amikor ezek megtörténtek” írja közleményében a Real Madrid.

„A Real Madrid emellett panaszt is tett a szövetségnél az említett sértésekkel és bosszantó bekiabálások miatt, és átadta azokat a sportban megnyilvánuló erőszak, rasszizmus, idegengyűlölet és intolerancia elleni állami bizottságnak, hogy azonosítani és büntetni lehessen az azokat kimondókat” – olvasható a közleményben.

SPANYOL LA LIGA
29. FORDULÓ
Osasuna–Real Madrid 2–4 (Budimir 7., I. Munoz 90+1., ill. Vinícius Jr. 4., 64., Carvajal 18., Brahim Díaz 61.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik