La Liga: Diego Simeone az idény végén távozik az Atlético Madridtól – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.10. 09:53
null
Diego Simeone az idény végén távozna az Atlético Madridtól (Fotó: Getty Images)
A spanyol El Chiringuito Tv értesülései szerint a 2022–2023-as idény végén távozik az Atlético Madrid vezetőedzői posztjáról a csapat argentin szakvezetője, Diego Simeone, aki egy évvel szerződése lejárta előtt jelezte a klub vezetőségének, hogy nyáron szeretne felhagyni a munkával a csapatnál.

Diego Simeone 2011 óta irányítja az Atlético Madridot, melyet előbb Európa-liga-döntőbe és Bajnokok Ligája-döntőbe vezetett, de nyert az Atletivel Európai és Spanyol Szuperkupát, valamint két spanyol bajnoki címet is.

A Football Espana azt írja, a csapat szurkolói közül egyre többen azon a véleményen vannak, hogy Simeonénak el kell hagynia a klubot, hogy az jobban kihasználhassa erőforrásait.

A lap megjegyzi, hogy az Atlético portugál sztárja, Joao Félix nincs jó kapcsolatban Simeonéval, s fél évre kölcsönbe távozhat, s állítólag az angol Chelsea hajlik is az üzletre, ugyanakkor a Football Espana kitért arra is, hogy Félix nyáron visszatérhet az Atletihez és egy új vezetőedző irányítása alatt kamatoztathatja tudását.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik