La Liga: az 50 milliós sztár Zidane hívására sem menne a Realhoz

Vágólapra másolva!
2016.05.16. 15:28
Antoine Griezmann tárgyalásban áll klubjával, az Atlético Madriddal. A Bajnokok Ligája-fináléjába jutó együttes szeretné meghosszabbítani a kiváló francia támadó szerződését. Az elmúlt hónapokban topklubok álltak sorba Griezmann kegyeiért, de a támadó – egyelőre – nem szeretne távozni.

Griezmann 2015–2016-os szezonja igazán átütőre sikerült, eddig 53 tétmérkőzésen 32 gólt szerzett, és hat gólpasszt osztott ki az Atlético Madridban. A Bajnokok Ligája kieséses szakaszában a Barcelona és a Bayern München ellen is sorsdöntő találatot szerzett.eddig 53 tétmérkőzésen 32 gólt szerzett, és hat gólpasszt osztott ki az Atlético Madridban. A Bajnokok Ligája kieséses szakaszában a Barcelona és a Bayern München ellen is sorsdöntő találatot szerzett.

A 25 éves, 2014 nyarán a Real Sociedadtól igazolt támadó a nyári Európa-bajnokságon a házigazda franciák nagy durranása lehet. Akárcsak Zinédine Zidane volt 1998-ban, a szintén hazai rendezésű világbajnokságon.

Griezmann bevallottan rajong a Real Madridot irányító Zidane-ért, de még az ő hívására sem hagyná el az Atlético Madridot és csatlakozna a városi rivális Real Madridhoz.

„Ha Zidane telefonon keresne, először is felvenném. Ha megkérne, hogy csatlakozzak a Real Madridhoz, akkor azt felelném, hogy az Atlético Madridban maradok” – nyilatkozta a csatár a Canal Plus-nek.

„Zidane nagyszerű ember, de nekem itt van a helyem. Pont most tárgyalunk egy új szerződésről, remélem, sikerrel végződik” – tette hozzá a transfermarkt.de által 50 millió euróra taksált csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik