Real: félelem Madridban, a rossz gyep miatt sérült Bale?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 12:56
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madridnál úgy hiszik, hogy a gárda stadionja, a Santiago Bernabéu gyepe lehet a felelős azért, hogy Gareth Bale sokadszor sérült meg.

Gareth Bale legutóbb januárban, a Sporting Gijón elleni győztes bajnokin sérült meg – azon a mérkőzésen le is kellett cserélni a walesi klasszist. Mint kiderült, Bale-nek ismét a vádlijával akadtak gondjai, ami miatt a klub orvosai körülbelül négyhetes kényszerpihenőt írtak elő neki.a Sporting Gijón elleni győztes bajnokin sérült meg – azon a mérkőzésen le is kellett cserélni a walesi klasszist. Mint kiderült, Bale-nek ismét a vádlijával akadtak gondjai, ami miatt a klub orvosai körülbelül négyhetes kényszerpihenőt írtak elő neki.

A 26 éves támadó a Real Madridnál töltött időszaka alatt eddig összesen száznál is több napot volt sérült, s ezalatt több mint tizenöt találkozót kellett kihagynia.

Nem is csoda, hogy a „királyi gárdánál” próbálnak utánajárni, mi lehet az oka Bale sorozatos sérüléseinek. Ha hinni lehet a Sportnak, akkor meg is találták a probléma forrását: Florentino Pérezék úgy gondolják, a Santiago Bernabéu gyepe lehet a felelős.

Noha kérdéses, valóban ez okozza-e a sérüléseket, az köztudomású, hogy a Realnál 2015 nyara óta újfajta gyeptéglákat használnak.

Persze azt nem árt megjegyezni, hogy Bale az említett időpont előtt szintén sokszor bajlódott különféle sérülésekkel, valamint előző csapatában, a Tottenham Hotspurben is sokat kellett kihagynia, így nehezen hihető, hogy valóban a gyep lenne a gondok okozója…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik