Barca: Messi különleges mezt kapott a 30 millióért - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.05. 11:31
Stephen Curry, az NBA jelenlegi legnagyobb sztárja és regnáló MVP-je gratulált Lionel Messinek, az FC Barcelona négyszeres aranylabdás klasszisának, amiért a napokban átlépte a 30 millió követőt az Instagram fotómegosztó közösségi oldalon.

Az NBA-ben veretlenül menetelő Golden State Warriors kiválósága egy videóban üzent Messinek, akinek bevallottan nagy rajongója. Gratulált a 30 millió követőhöz, és küldött neki ajándékot is, egy aláírt, 30-as Curry-mezt!Golden State Warriors kiválósága egy videóban üzent Messinek, akinek bevallottan nagy rajongója. Gratulált a 30 millió követőhöz, és küldött neki ajándékot is, egy aláírt, 30-as Curry-mezt!

„Nem tudom elhinni, hogy átlépted a 30 millió követőt, elképesztő. Remélem, hogy hamarosan találkozunk, de addig is, mit szólnál ehhez a harmincas mezhez, hogy megünnepeld a rajongóidat? Remélem, hogy én is kapok egyet a te tízes mezedből, amikor átlépem a tízmillió követőt” – üzente a videóban Stephen Curry, aki tényleg tiszteli Messit, hiszen még ő mondott köszönetet mondandója végén.


Lionel Messi az Instagramon köszönte meg az NBA-sztár ajándékát, „fenoménnak” nevezte, valamint megígérte, hogy ő is küld egy aláírt mezt, ha Curry átlépi a 10 millió követőt. Jelenleg hatmilliónál jár.

Már Messi kezében az aláírt mez (Forrás: Instagram)
Már Messi kezében az aláírt mez (Forrás: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik