La Liga: távozna Madridból, három-négy csapattal tárgyal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.28. 20:31
null
Arda Turan nemcsak az Atlético Madridot, Spanyolországot is elhagyná (Fotó: Action Images)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madridtól elvágyódó Arda Turan a hivatalos Twitter-oldalán tájékoztatta rajongóit, hogy ügynöke három-négy klubbal áll tárgyalásban.

 

A 28 éves játékos szerződése csak 2017-ben jár le Madridban, de a hírek szerint a nyáron szívesen távozna – már csak azért is, mert az Atléticóban túl sokat kell futnia.

A török válogatott játékos iránt a Chelsea, a Manchester United, a Paris Saint-Germain, a Milan és a Barcelona is érdeklődik. A futballista kegyeiért folyó versenyfutást állítólag a két angol csapat vezeti, mivel Arda a Premier League-ben szeretne játszani, de legalábbis távozna Spanyolországból.

„A klubváltásomról szóló hírek nem egészen fedik a valóságot. A menedzserem jelenleg három-négy klubbal áll kapcsolatban. Ha megállapodás születik, tájékoztatom a közvéleményt” – írta a játékos a Twitteren.

Arda Turan négy évvel ezelőtt hagyta el a Galatasarayt az Atlético Madrid kedvéért, melynek színeiben spanyol bajnokságot, Király-kupát és Európa-ligát is nyert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik