Barca: felkínálták négy Premier League-csapatnak a szélsőt?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.21. 22:12
Angol sajtóértesülések szerint négy angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő klubbal is tárgyalásokat folytat az FC Barcelona, amely a nyári átigazolási időszakban szeretne megválni szélsőjétől, Pedrótól.

A Barcelonában nevelkedő, ötvenszeres spanyol válogatott Pedro folyamatos játéklehetőséget kap a katalánoknál – a szezonban 34 bajnokin lépett pályára, ezalatt hat gólt szerzett –, ám nem tud meghatározó tagja maradni a kezdőcsapatnak.

Mivel a spanyol szerződése 2016 nyarán lejár, spanyol és angol lapértesülések szerint a Barcelona már a nyári átigazolási időszakban szívesen elengedné a támadót.

A Daily Telegraph információi szerint Pedro a Premier League-be vágyik, így a gránátvörös-kékek már fel is vették a kapcsolatot négy angol klubbal, a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham is szívesen látná soraiban a játékost.

A transfermarkt.de által 20 millió euróra taksált spanyolt állítólag „kedvezményes” áron, már 10 millió euróért elengedné a Barcelona, ezt az összeget pedig a fent említett négy klub gondolkodás nélkül kifizetné, így Pedrónak kell eldöntenie, melyik csapathoz szeretne szerződni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik