Real: Itt kezdtem, itt fejezném be, negyvenévesen - Casillas

Vágólapra másolva!
2014.11.04. 13:44
Iker Casillas, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa sohasem gondolt arra, hogy elhagyja szeretett klubját.

Casillas 1999 óta a királyiak játékosa, sokáig megkérdőjelezhetetlen volt, hogy vele kezdődik a blancók összeállítása, de az elmúlt években megingott első számú pozíciója. Bár korábban úgy tűnt, az utolsó idényét tölti a BL-címvédőnél, és a Liverpoolnál folytatja, a kapus elmondta, sohasem gondolkodott a távozáson. Liverpoolnál folytatja, a kapus elmondta, sohasem gondolkodott a távozáson.

„A Real Madrid olyan csapat, amelynél egy európai kupagyőzelem csak egy hónap időt vásárol neked. Ha ehhez a klubhoz jössz, gyorstalpalót kell venned arról, mit jelent az a szó, hogy »türelmetlen«. Itt nem kapsz elég időt – mondta a Guardiannek Casillas. – Mindig voltak pletykák, sztorik, de a vége az lett, hogy még mindig itt vagyok.”

„Szóba sem került, hogy távozzak, sohasem gondoltam erre. Minden elnök, aki itt volt, mióta a Real Madrid játékosa vagyok, azt mondta, ha eljön az a nap, amikor már nem akarok itt lenni, csak jelezzem. Itt kezdtem, itt is fejezném be, remélhetőleg negyvenéves koromban. Erős és egészséges vagyok, ha testileg és fejben is rendben leszek továbbra is, nem lehet probléma. Boldog vagyok, még mindig vannak céljaim, semmi okom sincs a távozásra.”

Casillas elmondta, nagyon örültek a tizedik BEK/BL-trófeájuknak (LaDécima), de most már a tizenegyedik lebeg a szemük előtt. A kapus úgy érzi, megfelelő erősségű csapatuk van az újabb sikerek eléréséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik