Real Madrid: Keylor Navast hivatalosan is bemutatták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 13:23
null
Navas Florentino Pérez társaságában aláírta hatéves szerződését a Real Madridhoz (Fotó: realmadrid.com)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata bemutatta új kapusát, a klub történelmének első Costa Rica-i játékosát, Keylor Navast.

A válogatottjával a világbajnokságon remekelő, a torna legjobb kapusai közé tartozó 27 éves Navas hat évre írt alá a Real Madridhoz és a 13-as számú mezben véd majd. A játékost hétfőn 13 órakor hivatalos sajtótájékoztatón mutatták be a Santiago Bernabéuban. Florentino Pérez klubelnök kifejezte, hogy bíznak az új igazolásban, aki számíthat a klub és a szurkolók támogatására és szeretetére.

„Köszönöm Istennek a lehetőséget álmaim valóra váltására – mondta Navas. – Ez a legfontosabb napja játékoskarrieremnek. Köszönöm Costa Ricának és a Real Madridnak is, hogy hisznek bennem. Szeretném a legjobbamat nyújtani, nagyon boldog vagyok, hogy a világ legnagyobb klubjánál lehetek és ma itt állhatok önök előtt.”

Navas a Costa Rica-i Saprissa csapatában nevelkedett – innen került be a válogatottba is, amelyben 2008-ban debütált, és azóta 58 alkalommal szerepelt –, majd az Albacetében kezdte meg európai karrierjét, 2012-től volt a Levante futballistája. A Costa Rica-i kapus Iker Casillasszal versenghet a Realban a kezdőcsapatbeli helyért, már ha az előző szezonban a bajnokságban kezdőkapusként szereplő Diego López távozik, ami ezek után szinte biztosra vehető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik