Barca: Rakitic 2019-ig aláírt, Guardiola mezszámát kapta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 13:51
null
Ivan Rakitic már az új Barca-mezben mutatkozott be a Camp Nou közönségének (Fotó: Reuters)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona labdarúgócsapata a mai napon bemutatta új játékosát, a 26 éves horvát válogatott középpályás Ivan Rakiticet, aki aláírta 2019-ig szóló szerződését.

 

A Barcelona ma hivatalosan is bemutatta új játékosát, a Sevillától sajtóhírek szerint 18 millió euróért szerződtetett Ivan Rakiticet. A 26 éves horvát játékos kedden átment a kötelező orvosi vizsgálatokon, aláírta 2019-ig szóló szerződését, majd új mezszámával, a korábban Pep Guardiola – és legutóbb a Chelsea-hez szerződő Cesc Fabregas – által viselt 4-esben bemutatták a Camp Nou közönségének.

„Szeretnék trófeákat nyerni, a Sevillával elhódított Európa-liga meghozta az étvágyamat. A Barcának olyan határozottan mondtam igent, mint annak idején a feleségemnek az esküvőnkön” – mondta bemutatásakor Rakitic.

„Azon a poszton játszok, amelyiken az edző szeretné, tudja, miként használjon engem. Megtiszteltetés Guardiola mezszámát viselni, nagyon kedveltem a játékát. Remélem, olyan sikeres leszek, mint ő” – tette hozzá a horvát középpályás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik