Real: C. Ronaldo nem ússza meg, 2 hónapot kihagy - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 00:17
Az olasz corrieredellosport.it értesülései szerint Cristiano Ronaldo két hónapig nem léphet pályára, de még a nyári felkészülését is alaposan befolyásolhatja sérülése.

A Real Madrid portugál aranylabdásának a szervezetében gyulladás van, már a vb-n is úgy vett részt, hogy nem volt teljesen egészséges. Nem is váltotta meg a világot, igaz, társai sem voltak a segítségére úgy, mint Madridban. Cristiano Ronaldo a vb-t követően Lisszabonba utazott, jelenleg is ott pihen.

Íngyulladása viszont komolyabb problémát jelenthet a vártnál, egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy kihagyja a Real Madrid Európai Szuperkupa-meccsét (augusztus 12-én Cardiffban játszanak az El-győztes Sevillával). A Spanyol Szuperkupában 20-án és 27-én mérik össze erejüket a királyiak a bajnoki címvédő Atlético Madriddal, nagy valószínűséggel még mindig CR nélkül.

A bajnokság augusztus 23–24-én indul (még nincs sorsolás), addigra talán felépül a portugál, de játéka ezek ismeretében több mint kérdőjeles. A szélsőre egyelőre pihenés, gyógykezelés és minden bizonnyal heteken át tartó egyéni edzésmunka vár a nyár hátralévő részében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik