Real Madrid: Majdnem tökéletes a „BBC” - C. Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.16. 16:30
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának támadója, Cristiano Ronaldo szerint a „BBC”, azaz a Gareth Bale, Karim Benzema és a portugál alkotta hármas majdnem tökéletes kapcsolatot alkot a pályán.

A trió 94 góllal és 51 gólpasszal segítette ebben a szezonban a Real Madridot. Bár a spanyol bajnoki címre már nincs esélye a blancóknak, de a Király-kupát megnyerték, a Bajnokok Ligájában pedig a döntőbe jutottak.

„Bale-nek, Benzemának és nekem majdnem tökéletes a kapcsolatunk a pályán – mondta Ronaldo. – Karim és Gareth kiváló játékosok, nagyon jól érzem magamat mellettük. Gareth rengeteget fejlődött, remek teljesítményt nyújtott a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a kupában is. Csodálatos gólt lőtt a Barcelonának, megmutatta, hogy mire képes. Mióta személyesen is ismerem, különösen tetszik a játéka, sokat beszélgetünk, és mindent megteszek, hogy segítsek neki.”

A portugál szélső a szezon végén sérülésekkel küszködött, de az orvosi stáb zöld utat adott neki, és játszhat a BL-döntőn.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik