El Clásico: Ramos kiállítása fordulópont volt - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.24. 00:29
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 29. fordulójában csodálatos mérkőzést vívott egymással a Real Madrid és a Barcelona. A gyönyörű gólok, tizenegyesek és kihagyott helyzetek El Clásicóját végül 4–3-ra a Barcelona nyerte. A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti a találkozó után már igyekezett a hétközi ellenféllel, a Sevillával foglalkozni a Barcelona elleni meccs helyett.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője természetesen nem hagyhatta ki a játékvezetőre és a tizenegyesekre vonatkozó kérdéseket, de érezhetően igyekezett visszafogottnak mutatkozni a válaszok során.

„Talán néhány ítélet minket büntetett, de gondolnunk kell a Sevilla elleni meccs előtt” – utalt többször a meccs utáni értékelésében a hétközi idegenbeli bajnokira az olasz szakember.

„Nem láttam a tizenegyeseket, de Ramos kiállítása fordulópont volt, mert addig irányítottuk a meccset. Még nem beszéltem a játékosokkal erről a témáról. Jó meccset játszottunk, de kisebb hibákat vétettünk, és ezek miatt nem nyertünk. Harcoltunk és elszántan futballoztunk, de el kell felejtenünk ezt a meccset szerdáig, mert az kulcsfontosságú lesz ebben a szezonban” – nyilatkozta Ancelotti, akit szintén megkérdeztek Messi teljesítményéről.

„Igaz, három gólt szerzett, de abból kettő büntető volt, a harmadik pedig egy szabad labda a tizenhatoson belül. Amikor egy kis nyomás van rajtunk, akkor ő könnyedén megbünteti a hibákat. Voltak lehetőségeink nekünk is, és nem vagyunk boldogok az eredménytől, de nem történt semmi, a bajnoki versenyfutás továbbra is nyitott. A szezon első felében megérdemeltük a vereséget a Barcától és az Atléticótól, de ezúttal nem. Vezettünk három kettőre, de nem bánkódok, hiszen harmincegy meccsen át veretlenek voltunk máig” – értékelte a Real vezetőedzője.

Gerardo Martino nyilatkozatát itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik