Atlético: a Sevilla csatára pótolhatja a távozó Falcaót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.25. 07:37
Miguel Ángel Gil Marín, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Madrid többségi tulajdonosa az ABC című spanyol lapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy a Sevilla csatára, Álvaro Negredo az egyik jelölt a minden bizonnyal távozó Radamel Falcao pótlására.

„Kötelességem, hogy körülnézzek a játékospiacon. Falcao távozása jelentős esemény számunkra, így már felvettem a kapcsolatot néhány emberrel” – nyilatkozta Gil Marín, aki nem tagadta, hogy érdeklődnek Negredo iránt.

„Igen, beszéltem José María del Nidóval, a Sevilla elnökével is. Mondtam neki, hogy ha Falcao távozik tőlünk, akkor Negredóval szeretnénk pótolni. Mindannyian tudjuk, milyen szintet képvisel” – folytatta az Atlético elöljárója, majd hozzátette: a nyáron lesz elég idejük tárgyalni a játékos megszerzéséről.

Negredo a 2012–2013-as szezonban 34 spanyol bajnoki mérkőzésen 20 gólt szerzett (ezzel Roberto Soldado mögött a második legeredményesebb spanyol játékos a ligában), szerződése 2016 júniusáig köti a Sevillához. Értékét a mértékadó transfermarkt.de 18 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik