Real Madrid: Velem van bajuk, Adánt tisztelniük kellene - Mou

Vágólapra másolva!
2013.01.07. 09:31
José Mourinho, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője ismét Antonio Adánt állította a kapuba Iker Casillas helyett a Real Sociedad ellen 4–3-ra megnyert találkozón. A szakember a meccs után elmondta, elfogadja, ha őt kifütyülik a szurkolók, de megvédte a hatodik percben kiállított Adánt.

„Az rendben van, hogy engem kifütyülnek a meccs előtt, majd biztatják a csapatot. Tökéletes. Gondolom, azért fütyültek, mert Casillas nem kezdett, és lehet, hogy azért is, mert a bajnokságban távol vagyunk a céljainktól. Vannak játékosok, akiket nem tapsolnak meg a teljesítményük miatt. Ha az én teljesítményem gyengébb a bajnokságban, akkor normális, hogy kifütyülnek, így szeretek élni. Nem szeretnék örökké hős lenni, függetlenül a teljesítményemtől. Ha kifütyülnek, mert Ikert a padra ültettem, rendben van, és ha kifütyülnek a gyengébb teljesítményért, elfogadom” – nyilatkozta a meccs után José Mourinho, aki azonban az Iker Casillas helyett ismét kezdő, majd a hatodik percben pirosat kapó Antonio Adán kapust a védelmébe vette.

„Mondtam Adánnak a meccs előtt és a Málaga elleni találkozó előtt is, hogy a fütyülés, amit hallhat majd, nekem szól, nem pedig neki. A szurkolóknak nincs baja Adánnal, ahogy a sajtónak sem. Velem van bajuk a döntésem miatt, és Antonióra emiatt nehezedik nyomás, ez Spanyolországban nagy probléma. Sehol máshol nincs ebből gond. A személyes véleményem az, hogy hiányzott a tisztelet Adán iránt. Ez a srác tizenhat éve van a Real Madridnál, Madridban született, és nem érdemli meg ezt. Önök a Mourinhóval szembeni problémájukat az Adán iránt mutatott tiszteletlenséggel fejezik ki” – jelentette ki a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik