Barca: Nem hiszem, hogy van rosszabb a könyöksérülésnél - Puyol

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 16:24
A spanyol Barcelona labdarúgócsapatának egyik alapembere a csapatkapitány, Carles Puyol. Természetesen, ha egészséges. Az utóbbi hónapokban azonban többször sérülés miatt vált harcképtelenné a keménykötésű védő, aki állítja: mind közül a könyöksérülés volt számára a legrosszabb. Ettől függetlenül biztos benne, hogy határozott játékstílusa nem változik meg.

„Nagyon örülök, hogy visszatérhettem a csapatba, és örülök annak is, hogy győztünk a hétvégi bajnokin, én pedig lassan ismét játékban leszek – mondta Puyol. – Sérüléseim közül eddig ez a legutóbbi könyöksérülés volt a legrosszabb. Nagyon fájdalmas dolog, nem hiszem, hogy van ennél rosszabb. Az egyetlen pozitívuma, hogy csak a karral nem lehetett dolgozni, a többi fizikai munkát el tudtam végezni. Újra százszázalékosan pedig már csak egy kis erő hiányzott, és az, hogy ismét játékban lehetek.”Puyol. – Sérüléseim közül eddig ez a legutóbbi könyöksérülés volt a legrosszabb. Nagyon fájdalmas dolog, nem hiszem, hogy van ennél rosszabb. Az egyetlen pozitívuma, hogy csak a karral nem lehetett dolgozni, a többi fizikai munkát el tudtam végezni. Újra százszázalékosan pedig már csak egy kis erő hiányzott, és az, hogy ismét játékban lehetek.”

A védő arról is beszélt, hogy mindez befolyásolhatja-e stílusát.

„Nem hinném, hogy bármi befolyásolná a játékomat, ami a múltban történt velem. Ha valaki ezzel foglalkozik, annak a legjobb dolog azonnal visszavonulnia. Nekem ez még nem fordult meg a fejemben, szeretnék segíteni a csapaton. Ez egy szerencsétlen eset volt, semmi más.”

Puyol a Benfica elleni idegenbeli BL-csoportmeccsen esett a karjára egy levegőben történt ütközést követően, többhetes kihagyás után térhetett vissza. A katalánok kedden a BL-csoportkör ötödik fordulójában az orosz Szpartak Moszkva vendégeként lépnek pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik