Real Madrid: az Interrel és a Chelsea-vel is hírbe hozták Kakát

Vágólapra másolva!
2010.12.28. 14:36
A Corriere dello Sport szerint Kaká rövidesen az olasz Internazionaléban folytatja pályafutását, ezzel szemben a Sky Italia úgy véli, a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Real Madrid brazil aranylabdása az angol Chelsea-be tart.

Utóbbi információt a FIFA-ügynök Ernesto Bronzettire hivatkozva kürtölte világgá a Sky. Bronzetti baráti kapcsolatot ápol Florentino Pérezzel, a Real elnökével, ezért kapott jelentős publicitást Kaká esetleges Chelsea-be igazolásáról alkotott véleménye. Mint ismert, a londoni csapatot jelenleg edző Carlo Ancelotti a Milan szakvezetőjeként fontos szerepet játszott Kaká befutásában.

Bár az Inter-ügyletet Bronzetti elképzelhetetlennek tartja, a Corriere tudni véli, hogy a milánói klub képviselői ott lesznek a Real első két januári mérkőzésén, hogy felmérjék, sérülése után milyen állapotban van a középpályás. Erősíti a spekulációt, hogy az Inter újonnan kinevezett edzője, Leonardo nemcsak honfitársa, hanem jó ismerőse, barátja is Kakának, akivel rövid ideig együtt munkálkodtak a Milan sikereiért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik