Benzemára „csak” 15 ezer szurkoló volt kíváncsi a Bernabéuban

Vágólapra másolva!
2009.07.09. 21:42
A negyedik nyári szerzeményt, Karim Benzemát is bemutatták a Santiago Bernabéu Stadionban. A meleg nyári estén ezúttal „csak” 15 ezer szurkoló tekintette meg a helyszínen a „királyi gárda” új játékosát. A francia támadó mezén egyelőre csak a neve szerepelt, mivel számot akkor kap majd, ha távozik néhány futballista az együttesből.
Benzema a Bernabéuban üdvözölhette a szurkolókat
Fotó: Reuters
Benzema a Bernabéuban üdvözölhette a szurkolókat
Benzema a Bernabéuban üdvözölhette a szurkolókat
Fotó: Reuters
Benzema a Bernabéuban üdvözölhette a szurkolókat

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke negyedik nyári szerzeményét, Karim Benzemát is bemutatta a Santiago Bernabéu Stadionban. A francia támadó iránt nem volt akkora az érdeklődés, mint Kaká vagy Cristiano Ronaldo iránt, de 15 ezer szurkoló így is kilátogatott a stadionba a nyári meleg ellenére.

Florentino Pérez ezúttal is rendkívül büszkén mutatta be a közönségnek szerzeményét, akit csak a francia bajnokság legjobb fiatal játékosának nevezett. Az elnök visszaemlékezett arra, hogy nyolc évvel ezelőtt egy másik nagyszerű francia futballistát, Zinedine Zidane-t mutatta be a rajongóknak.

A nagy üdvrivalgással fogadott Benzema mezén egyelőre csak a francia támadó neve szerepelt, mivel egyelőre nincs szabad szám, ahhoz előbb távoznia kell néhány játékosnak az együttesből.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában játszhatok – mondta Benzema. – Nagyszerű érzés, hogy példaképeim, Zidane és Ronaldo korábbi csapatában futballozhatok majd. Köszönöm Florentino Péreznek. Hajrá, Madrid!”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik