Sir Alex Ferguson szerint sokszor csak levegő jön ki Calderón száján

Vágólapra másolva!
2008.10.31. 17:47
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere nem akar háborút a Real Madriddal, illetve annak elnökével. A skót szakember ennek ellenére elmondta: Ramón Calderón sokszor nyilatkozik, de legtöbbször szinte semmiről sem szólnak a mondatai.
Most Ferguson (jobbra) szólt
Fotó: Imago (archív)
Most Ferguson (jobbra) szólt
Most Ferguson (jobbra) szólt
Fotó: Imago (archív)
Most Ferguson (jobbra) szólt

Lassan kezd egy teniszmérkőzéshez hasonlítani Sir Alex Fergusonnak, a Manchester United menedzserének és Ramón Calderónnak, a Real Madrid elnökének szócsatája.

Most éppen az MU-tréner térfelén pattogott a labda, amit a skót úgy próbált visszaütni, hogy az el is haljon spanyol oldalon, de azért a labdamenetet ő nyerje.

„Calderón minden héten mond valamit. A legtöbbször azonban csak levegő jön ki a száján, és ez engem különösebben nem érdekel” – fejtette ki véleményét a Real elnökéről Ferguson.

„Mérhetetlen csalódottságának hátterében természetesen az áll, hogy nem tudta megszerezni Cristiano Ronaldót. Boldog vagyok, hogy még mindig itt van a csapatunknál, s ezt ha kell, többször is hangoztatni fogom” – tette hozzá Ferguson.

A fenti mondatokat az MU menedzser egy pénteki sajtótájékoztatón mondta a Real elnökéről.

Ferguson nemrég azt nyilatkozta, hogy a madridi klub csak azért igazolta le Gabriel Heinzét, mert jó barátja Ronaldónak, és így könnyebben csábíthatják őt Madridba. Épp egy olyan klubba, amely a Franco-rezsim alatt bárkit megszerezhetett.

Ezek után a madridi kötődésű napilap, a Marca egyszerűen csak „szenilis vénembernek” titulálta Fergusont.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik