A Marca „Szenilis Fergusonnak” gúnyolja a Manchester United mesterét

Vágólapra másolva!
2008.10.30. 17:33
Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke úgy gondolja, hogy Sir Alex Ferguson hétközi kirohanása csapata ellen az edzőlegenda korával magyarázható, míg a spanyol sportnapilap, a Marca gúnyosan élcelődik a Manchester United menedzseréről.
A „Szenilis Ferguson” (balra)
Fotó: Imago (archív)
A „Szenilis Ferguson” (balra)
A „Szenilis Ferguson” (balra)
Fotó: Imago (archív)
A „Szenilis Ferguson” (balra)

A történet ott kezdődött, amikor a „vörös ördögök” edzője egy hétközi, Times-nak adott interjújában elmondta, hogy nevetségesnek tartja, amit a Real Madrid tett a nyáron Cristiano Ronaldo körül.

„Csak azért igazolták Gabriel Heinzét, mert ő jó barátja Ronaldónak, és így könnyebben csábíthatják őt Madridba. Épp egy olyan klub, amely a Franco-rezsim alatt bárkit megszerezhetett!” – nyilatkozta Ferguson.

Sir Alex hozzáfűzte, hogy ami igazán visszatetszővé tette ezt a dolgot, az volt, hogy Madridnak Franco tábornok klubjaként voltak előnyei a többi gárdával szemben. Hogy a csapatnak „könnyebb” legyen, bárkit és bármit megszerezhetett, amit csak akart.

A spanyol oldal sem maradt sokáig szó nélkül, és a Marca csütörtöki számában, „Szenilis Fergusonnak” gúnyolja a skót menedzsert.

Az újság leírta, hogy a Manchester United főnöke hajlott kora és szenilitása miatt mondhatta a fentebb említett mondatokat.

Ramón Calderón a lapnak elmondta, hogy mit gondol Fergusonról és véleményéről, illetve még csak meg sem fogja próbálni ezek után szerződtetni Cristiano Ronaldót a következő nyár folyamán.

„Nem fogom vissza magam, bármikor válaszolok neki. Csodálom, amit eddig elért, valóban kiváló teljesítmény, de évről évre öregszik, és a hétközi megnyilvánulása is jelzi, hogy elméje már nem a régi” – nyilatkozta az elnök a Marcának.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik