Belebukott a Valencia újabb vereségébe Quique Sanchez Flores

Vágólapra másolva!
2007.10.29. 09:03
Menesztette Quique Sanchez Flores vezetőedzőt a Valencia labdarúgócsapata. Az együttes előbb hétközben kapott ki 2-0-ra a Rosenborgtól, majd a Sevilla szabott rájuk méretes zakót.
Quique Sanchez Florest menesztették
Quique Sanchez Florest menesztették
Quique Sanchez Florest menesztették
Quique Sanchez Florest menesztették

Rossz hetet hagyott maga mögött a Valencia együttese, hiszen mind a Bajnokok Ligájában, mind a spanyol bajnokságban vereséget szenvedett.

Szerdán a Rosenborg vendégeként volt jelenése a csapatnak, és a norvég bajnokságban bukdácsoló hazaiak sima 2-0-s győzelmet arattak. Igaz, ez sem mentette meg akkor edzőjüket, Knut Törum távozni kényszerült.

A spanyol bajnokság kilencedik fordulójának záró találkozóján Sevillába kellett utazniuk a valenciaiaknak, és ez a kirándulás sem sikerült jobban, hiszen 3-0-s vereséget szenvedtek.

A vezetőség úgy látta, hogy a rossz szereplésért nagyban okolható Quique Sanchez Flores mester, ezért hétfő reggel szerződést bontottak vele.

Ideiglenesen a tartalékcsapat irányító Oscar Fernandez veszi kezébe az irányítást, de a klubnál várhatóan hamarosan megnevezik az új, végleges szakvezetőt.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik