Real Madrid: Ramon Calderón elnöknek a brémai Diego kell

Vágólapra másolva!
2007.09.24. 16:52
Miközben a nemzetközi sajtó a Chelsea két klasszisának, Didier Drogbának és Michael Ballacknak az esetleges Madridba történő igazolását taglalja, addig a Real elnöke, Ramon Calderón a Werder Bremen brazil középpályást, Diego Ribas da Cunhát (képünkön) szeretné szerződtetni.

“Négyszer kevesebbet kell érte fizetni, mint Kakáért és tud olyan jól futballozni, mint milániói honfitársa” – érvelt üzletileg igen meggyőzően a királyiak első embere. Diego képességei elvitathatatlank, de azért még nem mérhetők Kakához, az elnök részéről ez minden bizonnyal megelőlegezett bizalom irányába.

Számszerűsítve ez konkrétan 25 millió euró körüli összeget jelent, kiindulva Kaká százmillió eurós kivásárlási árából.

A Real Madrid és a Werder Bremen a Bajnokok Ligájában egy csoportban szerepel, a múlt heti nyitófordulóban a német együttes 2-1-s vereséget szenvedett a Bernabeu Stadionban, a jelek szerint Diego igen jó benyomást tett Calderónra.

A 22 éves Diego 2002 és 2004 között volt a Santos gólerős játékosa - 64 meccs, 21 gól -, légiósnak felcsapva Európában először Portugáliában próbálta ki magát. A Portóban két szezon alatt 48 mérkőzésen négy gólt szerzett, majd 2006-ban Németországba igazolt, a Werder Bremen együttesének azóta is karizmatikus, meghatározó alakja: 39 találkozón tizenötször volt eredményes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik