Jose Antonio Reyes a Real helyett az Atletico Madridot választotta

Vágólapra másolva!
2007.07.31. 08:39
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában (La Liga) szereplő Atletico Madrid csapata leigazolta az Arsenal középpályását Jose Antonio Reyest. A spanyol válogatott kiválósága 12 millió euró körüli összegért váltott klubbot, és négy évre kötelezte el magát a fővárosiakhoz.
Reyes emlékezetes pillanatai a Realban
Reyes emlékezetes pillanatai a Realban
Reyes emlékezetes pillanatai a Realban
Reyes emlékezetes pillanatai a Realban

Spanyolországban marad José Antonio Reyes! Igaz a csatárposzton és szélső középpályásként is bevethető játékos az előző szezont a Real Madridnál töltötte, játékjogával mégis az Arsenal rendelkezett. Reyes azonban többször is kijelentette: esze ágában sincs visszatérni a szigetországba.

Pár napja még szinte mindenki biztosra vette, hogy a kiváló játékos a Real Madridban folytatja pályafutását, Reyes azonban döntött: a kisebbik madridi cspat ajánlatát fogadja el.

A spanyol médiában megjelent információk szerint a Reallal az elmúlt szezonban bajnoki címet szerző - nem mellékesen a királyiak utolsó, mindent eldöntő Mallorca elleni bajnokiján két találatot jegyző - játékos 12 millió euró körüli összegért vált klubot, és igazol négy évre az Atleticóhoz.

Hivatalosan kedden mutatja be új szerzeményét az Atletico, addig Reyesnek át kell esnie az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Ha minden rendben lesz, a támadó már a csapat amszterdami túráján is részt vehet.

A 23 éves Reyes a 2006-2007-es szezonban harmincszor szerepelt tétmérkőzésen a Real Madrid csapatában (legtöbbször csereként), s a bajnokságban hat gólt szerzett.

Reyes a Sevillában vált ismert játékossá, ahonnan 2004 nyarán klubrekordot jelentő 17 millió fontért (kb. 25 millió euró) igazolt a londoni Arsenalhoz. Az angol csapatban bár voltak jó mérkőzései, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mint már említettük, az előző szezont a Real Madridnál töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik