A Sun szerint Gabriel Heinze lehet Roberto Carlos utódja

Vágólapra másolva!
2007.05.28. 09:41
Gabriel Heinze lehet a távozó Roberto Carlos utódja a Real Madridnál – legalábbis így tudja a The Sun című lap. A Manchester United argentin védője állítólag már Madridban tárgyal az átigazolásáról.
Gabriel Heinze: irány Madrid?
Gabriel Heinze: irány Madrid?
Gabriel Heinze: irány Madrid?
Gabriel Heinze: irány Madrid?
Gabriel Heinze: irány Madrid?
Gabriel Heinze: irány Madrid?

A Real Madrid brazil balhátvédje, Roberto Carlos már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy elhagyja a spanyol csapatot, amelyet tizenegy éven keresztül szolgált.

A 2002-ben világbajnok brazil együttes tagja – aki a németországi torna után mondta le a nemzeti tizenegyben való szereplést – az utóbbi időben több kritikát kapott, de a Recreativo Huelva elleni gólja akár még bajnoki címet is jelenthet csapatának.

A klasszis távozása miatt a királyi gárda új balhátvéd után nézett, mert bár a fiatal Miguel Torres jól teljesített eddig, őt a jobb oldalon is számításba vette Fabio Capello, míg a brazil Marcelónak nincs igazán rutinja.

A The Sun című újság szerint Gabriel Heinze lehet az, aki helyettesítheti Roberto Carlost Madridban.

A bulvárlap információi szerint a Manchester United argentin védője már elutazott Madridba, hogy tárgyaljon az esetleges átigazolásról. A 29 éves játékosért a hírek szerint ötmillió fontot fizetne ki a királyi gárda.

Heinze az idei szezonban 22 meccsen játszott a bajnokságban, de ennek egy részét a védelem közepén, mivel Sir Alex Ferguson inkább Patrice Evrát részesítette előnyben a balhátvéd posztján. A dél-amerikai játékos egyébéként már játszott Spanyolországban, a Valladolidban 54 meccsen egy gólt szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik