Villarreal: Capdevila három évre aláírt, elhagyja a Deport

Vágólapra másolva!
2007.03.12. 13:24
Joan Capdevila Méndez (képünkön), a Deportivo La Coruna balszélsője a nyáron elhagyja csapatát és a Villarreal együtteséhez igazol, ahol már alá is írta három évre szóló szerződését.
A játékosnak volt angol, francia és olasz klubtól ajánlata, de ő mégis úgy döntött, hogy nem vált bajnokságot és hazájában marad.

Capdevila 1978. február 3-án született Tarragonában, a katalán játékos az Espanol nevelése, 1998-99-ben náluk mutatkozott be az élvonalban: 29 mérkőzésen négy gólt szerzett.

A barcelonai alakulattal azonban gyorsan szakított és rövid, egy szezon erejégi az Atlético Madridhoz igazolt - 31 mérkőzés, két gól a mérlege -, majd 2000-ben elfogadta a Deportivo invitálását, ahonnan hét közösen eltöltött év után távozik.

Az idei szezon 3. fordulójában, még szeptember elején az ő két góljával verte meg a Deportivo La Corunában 2-0-ra a Villarrealt. A jelek szerint jó ajánlólevél volt ez a szélső számára.

Capdevila hét éve tagja volt a Sydneyben olimpiai ezüstérmet szerző spanyol válogatottnak, azóta viszont már a nagycsapatban is bemutatkozhatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik