Ronaldo az AC Milanhoz tart

Vágólapra másolva!
2007.01.17. 14:10
Spanyol lapértesülések szerint Ronaldo 15 millió euróért az AC Milan labadrúgója lehet, lévén már meg is egyezett az olasz klubbal. A Real Madridnál már nem számítanak a brazil csatársztárra, így „csak” a kivásárlási ár nagysága akadályozhatja meg a klubváltást, igaz az ügyben még a szaúdi Al-Ittihad is újabb lépést tehet.
Ronaldo visszaköltözhet Milánóba
Ronaldo visszaköltözhet Milánóba
Ronaldo visszaköltözhet Milánóba
Ronaldo visszaköltözhet Milánóba

Ramón Calderon elnök a napokban jelentette be, hogy Fabio Capello vezetőedző már nem számol a kétszeres világbajnokkal. A lapok az AC Milant és az Al-Ittihadot emlegeteik lehetséges kérőként, sőt az olaszok esetében már többről is szó van, noha az illetékesek eddigi folyamatosan tagadták Ronaldo megszerzésének eshetőségét.

A brazil támadó már játszott milánói együttesben, az Internazionalétól azonban nem a legszebb módon távozott: sérülései miatt közel két évet kihagyott, s visszatérése után úgy „hálálta meg” a vezetők türelmét, hogy Madridba igazolt a 2002-es világbajnoksáot követően.

Ronaldo szerződése 2008-ig érvényes a Realnál, így érthető, hogy nem adnák olcsón a mostani bajnokságban mindössze egyszer eredményes futballistát.

A spanyol AS című napilap szerint "a Milan akarja Ronaldót, ő is a Milant, de Galliani szavai szerint nem akarnak fizetni érte egyetlen eurót sem Calderón Real Madridjának".

Az olasz La Gazzetta dello Sport pedig azt írta, hogy az AC Milan nem tartana igényt Ronaldo reklámjogaira, amelyekből a Real Madrid az elmúlt években 50 százalékban részesült.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik