Ronaldo: Capello nagyon sokat követel tőlem

Vágólapra másolva!
2006.12.04. 10:56
Az Athletic Bilbao elleni egyenlítő gólt szerző Ronaldónak saját bevallása szerint jót tesz, hogy Fabio Capello a Real Madrid labdarúgócsapatának edzője. A brazil csatár a baszkok elleni 2-1-es győzelem után elmondta: az olasz szakember mindig piszkálja, és nagyon sokat vár tőle. Capello úgy nyilatkozott: olyan csapata van, amelyben van spiritusz.
David Beckham és Ronaldo is csereként állt be
Reuters
David Beckham és Ronaldo is csereként állt be
David Beckham és Ronaldo is csereként állt be
Reuters
David Beckham és Ronaldo is csereként állt be

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Nagyszerűen sikerült Ronaldo visszatérése a Real Madridba. Az utóbbi hetekben sérüléssel és formahanyatlással küszködő kétszeres aranylabdás brazil támadó a 65. percben egyenlített az Athletic Bilbao ellen.

"Ő (Fabio Capello) az az ember, aki mindig 'piszkál', és nagyon sokat követel tőlem – nyilatkozta főnökéről a kétszeres világbajnok futballista. – Mindig eléri, amit akar, túl sokat vár tőlem, de az észrevételeitől a csapat mindig jobb lesz."

Ronaldo és Fabio Capello
Reuters
Ronaldo és Fabio Capello
Ronaldo örült annak, hogy hozzájárulhatott a vasárnap esti győzelemhez, amely sorozatban a negyedik sikere volt a királyi gárdának, és amelynek köszönhetően a Real feljött a második helyre, egy ponttal a Barcelona mögé.

"Ezen a héten remekül sikerültek az edzések, így segíteni tudtam a csapatnak. Hihetetlenül balszerencsés voltam, amikor annak idején a kupameccsen öt perccel a lefújás előtt megsérültem. Már éppen kezdtem újra formába lendülni. De most már visszatértem. Nagyszerű második félidőt produkáltunk."

Amikor az erőnlétéről és a formájáról kérdezték, Ronaldo így válaszolt:

"Nagyszerűen érzem magam, de még talán nem vagyok százszázalékos állapotban. Hosszú időbe telt, mire újra felvettem a ritmust az edzéseken, de újra itt vagyok, és igyekszem segítségére lenni a csapatnak."

"Ronaldo már sokkal jobb – fogalmazott a meccs után Fabio Capello. – Sokat kihagyott, ezért ahhoz, hogy tovább javuljon, játszania kell."

"Még nincs ideális állapotban és formában, de azzal, ahogyan az edzéseken dolgozik, és ahogyan hozzááll a játékhoz, nagyon elégedett vagyok."

"Nagyon jó futballista, ezt tudjuk róla, és akkor segített a csapatnak, amikor arra szükség volt."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik