Capello válasza: Még fogynod kell, Ronnie!

Vágólapra másolva!
2006.11.05. 13:46
Még mindig fogynia kell Ronaldónak ahhoz, hogy visszanyerje csúcsformáját – jelentette ki Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője. Ez azt jelenti, hogy az olasz szakember továbbra is mellőzi majd a brazil csatárt, amíg súlyproblémái lesznek.

RONALDO LEGSZEBB MEGMOZDULÁSAI A REAL MADRIDBAN

RONALDO LEGSZEBB MEGMOZDULÁSAI A REAL MADRIDBAN


"A tréningeken keményen dolgozik, és már elfogadható az edzettségi szintje – nyilatkozta sajtótájékoztatón "Don Fabio". – Sokat fogyott, de még egy keveset le kell adnia, mielőtt olyan játékosként térhet vissza, akit mindenki ismer."

"Ha egy játékos nincs jó formában, akor nem játszik – magyarázta Ronaldo mellőzését Capello. – Mindenki azt hiszi reggel, amikor beáll a tükör elé, hogy jól néz ki, de én azt figyelem, hogy az edzéseken hogyan teljesít. Játszani fog a csapatban, de ahhoz megfelelő állapotba kell kerülnie."

Amint azt megírtuk, Ronaldo nem fogadja el, hogy nem játszhat.

"Nem tudom, hogy mit kellene tenni azért, hogy kezdő legyek – kesergett. – Nagyon jó formában vagyok, tartom a versenysúlyomat. Ellenben nem érzem a bizalmat Capello részéről. Akkor vagyok boldog, ha játszhatok – most viszont alig játszom…"

"Capello jelenleg nem hisz bennem. Ha nem így lenne, akkor többet játszanék" – tette hozzá.

Ronaldo még pénteken fakadt ki, Capellónak pedig most volt először lehetősége arra, hogy nyilvánosan reagáljon az elhangzottakra.

Az aranylabdás brazil klasszis a nyári németországi világbajnokság után kisebb műtéten esett át, és kihagyta a szezon első mérkőzéseit is.

Egyelőre nem tudni, hogy csereként szerepet kaphat-e vasárnap, amikor a Real Madrid a Celta Vigót fogadja a Bernabeu-stadionban. Ha a királyi gárda legyőzi a vigóiakat, akkor pontszámban beéri a listavezető Barcelonát, ha három gólnál nagyobb különbséggel nyer, akkor meg is előzi.

Ronaldónak tapasztalnia kell, hogy Fabio Capello nem esik hasra attól, amit a brazil csatár már elért, az olasz szakembernek az számít, most milyen a támadó formája
Ronaldónak tapasztalnia kell, hogy Fabio Capello nem esik hasra attól, amit a brazil csatár már elért, az olasz szakembernek az számít, most milyen a támadó formája
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik