Női röpi Extraliga: otthon nyert az Újpest ellen a Vasas

MTI/SZ. R.MTI/SZ. R.
Vágólapra másolva!
2022.02.27. 17:45
null
A Vasas magabiztosan nyert az Újpest ellen (Fotó: Földi Imre, archív)
A házigazda Vasas 3:1-re nyert az Újpest ellen a női röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi mérkőzésén.

 

A Közép-európai Ligát csütörtökön megnyerő Vasas az újabb sikerével biztosította második helyét a hazai élvonal alapszakaszában. A mezőny legeredményesebb játékosa a hazaiak ukrán légiósa, Julija Bojko volt 23 ponttal.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ
13. FORDULÓ

Vasas Óbuda–Újpesti TE 3:1 (–15, 15, 12, 19)
Budapest, Folyondár utca, 180 néző. V: Szabó P., Sík.
VASAS: Zernovic 14, Kalicsanin 9, Bannister 1, Bojko 23, Abdulazimova 11, Fábián 3. Csere: Juhár, Bamba (liberó), Vezsenyi 8, Török, Király-Tálas, Takács D., Kump 3, Papp. Vezetőedző: Jannisz Athanaszopulosz.
UTE: Kraszteva 9, Del Rio 5, Manninger 5, Koleva 19, Gyimes 11, Ovecková 1. Cserék: Dömsödi (liberó), Durst, Petőváry 1, Szabó L. 1. Vezetőedző: Horváth András.
MESTERMÉRLEG
Jannisz Athanaszopulosz:
– Mentálisan és fizikálisan is fáradtak voltunk a MEVZA négyes döntője után, így nehéz meccsre számítottam. Az első szett elvesztésére jól reagáltak a lányok, így végül három pontot érő sikerrel sikerült bebiztosítanunk az alapszakasz második helyét. Jövő szombaton szeretnénk győzelemmel készülni a kupadöntőre.
Horváth András:
– Sikerült agresszívan kezdenünk a mérkőzést, ezt kell kinyújtani hosszabb időre, és a saját ritmusunkat ráerőltetni az ellenfélre! Ezen az úton megyünk tovább! Köszönjük a szurkolóknak a támogatást és a biztatást!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik