Száraz tények, olajos hal...

2616688 26166882616688 2616688
Vágólapra másolva!
2015.02.07. 00:02
Címkék
Vasárnap délután a szar formában lévő csapatunk Szardinia szigetére látogat, hogy a szebb napokat megélt Cagliari-tól elhozzuk a 3 pontot, és...
Vasárnap délután a szar formában lévő csapatunk Szardinia szigetére látogat, hogy a szebb napokat megélt Cagliari-tól elhozzuk a 3 pontot, és végre visszatérjünk a helyes útra.Reméljük a srácok önbizalma nagyobb, mint eme sorok irójáé, mert bevallom a tények tudatában pesszimistán tekintek a mérkőzés elé.

A vasárnapi ebéd...A vasárnapi ebéd...

Had idézzem először drága nagyapám egyik étkezésre ösztönző aranyköpését, amit akkor (is) emlegetett amikor gyermekkoromban húztam a számat az olajos hal láttán.

"-Egyél fiam, éhes farkas ember a szart is megeszi..."

Habár ez a "ténymegállapitás" 6 évesen nem igazán hozta meg az étvágyamat, mégis az idő múlása nagyapám szavait igazolta...

De hogy leforditsam nektek ezt futballnyelvre:

Leszarom hány góllal!

Leszarom milyen játékkal!

Leszarom, hogy könnyedén, vagy vért húggyozva!

A vasárnapi mérkőzést be kell húzni!!!

Ideje lenne most már felébredni a fiúknak csipkerózsika álmából, mert értünk baromira nem fog eljönni a szőke herceg!

Legyen elég a töketlenkedésből, az ötlettelen játékból!

Látni sem birom...

Na de lássuk mire számithatunk Szardinia festői szépségű szigetén!

Először is kijelenthetjük, hogy a terület továbbra is Olaszországhoz tartozik, habár az öreg cseh medve itt is megpróbálta létrehozni a független Zemanlandiát, feltételezhetően utoljára a Seria A történelmében...A csapatot jelenleg a Chelsea egykori kitűnő olasz játékosa, a szardiniai születésű Gianfranco Zola irányitja.

Az utolsó két hazai meccsüket behúzták, a Sassuolo, és a Cesena ellenében, viszont a legutóbbi fordulóban kikaptak bergamóban. A szárd csapat jelenleg egy pontra a kieső zónától, a 17. helyen szerénykedik.

A minimum elvárás az új edzőtől, hogy benntartsa a csapatát az első osztályban, ami garantálja, hogy foggal-körömmel küzdeni fognak a római csapat ellen.

Nálunk a rengeteg hiányzó mellett a Gazzetta ezt a kezdőt vizionálja.

Ezt látván nem tudom mit irhatnék még...

Remélem Rudi előhúz valamit a cilinderből, de őszintén szólva kétlem, hogy ez a kezdő 11 fogja megváltani a világot, és rántja ki a csapatot a szarból amiben ha nem is derékig, de minimum bokáig taposunk...

Epekedve várjuk már az afrikai különitmény visszatérését, ha másért nem is, ezért mindenképpen!

Forza Roma!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik