TEREMTÉS KÖNYVE

2616688 26166882616688 2616688
Vágólapra másolva!
2015.01.12. 02:01
Címkék
"Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. A föld puszta és üres volt, és sötétség volt a mélység felett, és Isten Lelke a vizek felett...
"Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. A föld puszta ésüres volt, és sötétség volt a mélység felett, és Isten Lelke a vizek felett lebegett.És Isten szólt: »Legyen világosság!« És lett világosság. Látta Isten, hogy avilágosság jó."

Eme idézet folytatására még visszatérünk a poszt folyamán, de kezdjük a legelején...

Rengeteg érzelem, kérdés, és gondolat kavarog most bennem a derbi végig anyázása megtekintése után, de feltételezhetően nem vagyok ezzel egyedül...Előre szólok, hogy a poszt a nyugalom megzavarására alkalmas képi, és hangi anyagot, tartalmaz, 18 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Warning! Adult Content!

Mint minden Romanista igy én is felfokozott idegállapotban vártam, hogy végre elkezdődjön az idei kiirás első derbije! Minden adott volt egy remek meccshez , a két csapat tabellán elfoglalt helyézése alapján, (meg amúgy is) remek vasárnap délutáni agyvérzést mérkőzést helyezett kilátásba. A Lazio hamar éreztette is farkasainkkal, hogy ők bizony nem az áldozati bárány szerepét jöttek betölteni, és mint jó városi rivális a szart is kifogják belölünk paszirozni, ha megtehetik. Mi pedig az elmúlt hetek teljesitményét idézvén ehhez nem gyengén asszisztáltunk megspékelvén azzal, hogy még egy épkézláb helyzetet sem tudtunk kialakitani... Ennek aztán 25. percben meg is lett az eredménye.Ninja (!) eladott labdájából a "vasutasok" fiatal brazilja Felipe Anderson lódult meg a baloldalon és jó 40 méter sprintelés után 3 ember között löbbölte be a labdát a senki által nem zavartatott Lazio ikon Stefano Maurinak, aki védhetetlenül varrta be Morgó mellett a jobb alsóba.

Csak a szokásos, mondom magamnak (Miavéreresfaszomatcsináltokmárbazzeee!!!)

sztoikus nyugalommal, hogy aztán 5 perccel később már a Mátrix cimű film méltán hires idézete villanjon át az agyamon...

"Nincs kanál!"

A változatosság kedvéért most Mauri villantott, és egy boka passzal hozta gólhelyzetbe "Mr Andersont" aki egy állitás után kipókhálózta a bal alsót, én meg csak kamilláztam magam elé mint Morpheus a vallatásán....

Hát én nem ezt vártam basszameg, hanem forditva!

A hirtelen sokkból felocsúdván néhány sanda pillantást vetettem a körülöttem állókra, majd rámeredtem az általam fogyasztott sör colára gyanúsan méricskélvén, és gondolkodván, hogy mégis mi a faszt keverhetett bele ez a bizalomgerjesztő képű kocsmáros, hogy én ilyen rémképeket vizionálok magam elé!

Sajnos a mutatott játék ismét az elmúlt hetek nyögvenyelős, döcögős fociját adta vissza.

Az első félidő végén, (gondolom többed magammal) dühöngve követeltem, Maicon, és a "Fénybenjáró" fejét, de konkrétan én az egész csapatot elhajtottam volna a pélóba, ha lett volna rá lehetőségem!Nyilván Rudolfunk is eképp tehetett a szünetben, csak valamivel kifinomultabb módszerekkel, és természetesen nem azokat a játékosokat cserélte le akiket én (Most méé öket hozod le bazze?) sugalltam neki. Behozta Tibcsit Ninja helyett, és Lajcsit Ale-t váltván.

Én ezen a ponton kezdtem el veszetten anyázni, és szidtam Rudit, hogy mi a picsáért pont a két "legmelózósabb" játékost cseréli le ( jó tudom, azért ennek is volt alapja) ahelyett, hogy az öregeket venné már le végre a pályáról. Nos a válasz 2 perccel a második félidő kezdete után meg is érkezett! Egy rövid labdajáratás után ismét Tibcsihez (jelentem visszatért) került a játékszer, aki egy elegáns mozdulattal csavarintotta a másik oldalon berobbanó Capitano lábára, aki nem kegyelmezett, és okosan a jobb alsóba helyezte a zsugát.

Farkasaink megérezvén a vér szagot még nagyobb nyomás alá helyezték a megszeppent seregélyeket akik nem győztek tömörülni a kapujuk előtt.Nem is kellett már sokáig várni a futballtörténelem egy újabb grandiózus pillanatáig, és itt most folytatnám az idézetet a Teremtés Könyvéből!

"és a 64. percben isten arkangyala másodszor is berepűlén vala az pokol kapuja elé másodszor is megzörgetvén vala az bűnös hálóját. És látta Isten, hogy ez jó. És Isten szólt: »Legyen selfie!« És lett selfie. És látta Isten, hogy a selfie jó."

A futballtörténelem leghiresebb selfie gólöröme!

Egy dolog biztos, ha én az Apple marketing részlegének a vezetője lennék, egy percig nem gondolkodnék, hogy kivel kössek reklámszerződést.Jut is eszembe, van már mezszponzorunk? ;)

A vége felé aztán kiengedtek egy picit a fiúk, többen is megjegyezték a blogon, hogy miért nem mentek rá a srácok a 3 pontra?Szerintem szimplán csak örültek, hogy 0-2 után feltudtak állni 25 perccel a mérkőzés vége előtt, és talán már nem szerettek volna megrizikózni egy ekkora presztizs meccsen egy újabb veszélyes Lazio kontrát. Ez persze csak pusztán találgatás, ki tudja mi lehetett a háttérben.

És akkor még igy a végére had illusztráljam nektek néhány képpel a mai derbit az én személyes érzelmeim alapján.

Amit vártam!

Ami valójában történt...

És ahogy őt a Romanisták látják!

Forza Roma, forza Totti per sempre!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik