As Roma vs AC Chievo

2621975 26219752621975 2621975
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 01:10
Címkék
Hölgyeim és uraim, elérkezett a várva várt nap, amelyre mindannyian olyan régóta vártunk. Az AS Roma ismételten bajnoki labdarúgó mérkőzést...

Hölgyeim és uraim, elérkezett a várva várt nap, amelyre mindannyian olyan régóta vártunk. Az AS Roma ismételten bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik, mégpedig a híres-neves AC Chievo Verona, röviden Chievo ellen. Hölgyeim és uraim, elérkezett a várva várt nap, amelyre mindannyian olyan régóta vártunk. Az AS Roma ismételten bajnoki labdarúgó mérkőzést játszik, mégpedig a híres-neves AC Chievo Verona, röviden Chievo ellen.

Mit kell tudnunk az ellenfélről?

Kis csapat, amely szeret borsot törni a nagy csapatok orra alá.

Nevét alapítójáról Paluani Chievóról kapta. Jelenleg az első osztályban játszik, hazai mérkőzéseit a Veronával közösen bérelt Marcantonio Bentegodi stadionban játssza. A csapat 1929-ben alakult, a színük a sárga-kék. Különösebben nagy sikereket nem értek el, ezért nem is ecsetelem tovább hősi tetteiket.

Alényeg, hogy jönnek Rómába október 18-án és remélhetőleg jól elnáspángoljuk őket. Mert ez kötelező. Minden tiszteletem a Chievoé, de mi egy nagy csapat vagyunk, ők meg kicsi. Bajnokok akarunk lenni , ők meg bent akarnak maradni vagy nem tudom, az igazság az, hogy nem is érdekel. Csak a Róma érdekel.

Tökmindegy ki játszik a középpályán, lehet pihentetni Nainggolant és Pjanicot is. Mert szerintem egy Ucan, Parades, Florenzi középpálya is veri a sárga-kék veronai alakulat középső szekcióját. Lehet, hogy nincsenek összeszokva, de szemtelenül tehetségesek, és szeretem őket.

Hátvédsorunk újra a régi. Felépült Castan és Astori is. Szeretett Nagymesterünk majd eldönti, hogy kit állít be. Csatársorban meg a Ljajic, Destro, Gervinho hármas ütőképes lehet. Ki tudja, lehet Sanabria is szerepet kap. Tottit kihagynám, szívja csak fel magát a Bayern ellen. Mert biz' isten nyakunkon a Bayern München meccs, ezért ezt is figyelembe fogja venni Garcia apánk.

Én csak annyit mondok, hogy „hoo-ah”, mint Al Pacino az asszony illatában.

Nyerjük meg ezt a kötelezőt és utána jöhet a Bayern.

Forza Roma

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik