A manchesteri kaland!

2616688 26166882616688 2616688
Vágólapra másolva!
2014.10.01. 11:10
Címkék
Kedd este egy újabb fordulót rendeztek a Bl-ben. Farkasaink a Manchester City otthonába látogattak, azon nem titkolt szándékkal, hogy pontot, netán...
Kedd este egy újabb fordulót rendeztek a Bl-ben.Farkasaink a Manchester City otthonába látogattak, azon nem titkolt szándékkal, hogy pontot, netán pontokat raboljanak el a regnáló angol bajnoktól.

Hatalmas érdeklődés előzte meg a tegnap esti mérkőzést, hiszen aki egy kicsit is ért a labdarúgáshoz, az tisztában van azzal, hogy a Róma nem az a tipikus 4-ik kalapos csapat...Ennek tudatában küldte fel a pályára Pellegrini mester a fiait, kiadva nekik az ukázt, hogy ne rohanják le ész nélkül a római védelmet.Sajnos nem irhatom, hogy a csapatok óvatosan, egymást méricskélve kezdték volna a mérkőzést. Éppen csak hogy kényelmesen elhelyezkedtem (már amennyire ilyen felfokozott idegállapotban el lehet) és sajnos, mint derült égből a villámcsapás, érkezett is a manchesteri gól.Maicon, a tizenhatoson belül kissé rutintalanak tűnő megmozdulása után a holland biró némi hezitálásal, de aztán annál erőteljesebben fújt a sipjába a büntetőpont felé mutatva...

Az, hogy az eset valóban büntőt ért-e azt mindenki döntse el saját maga, mindenesetre én sűrű anyázások közepette konstatáltam, hogy már megint nem nekük áll a zászló angliában.

A bajlós árnyak aztán hamar átcsaptak rémképekbe amikor a 11-es után alig pár percel ismét Maicon volt a főszereplő, amikor is Totti parádés passzából adódó orditó ziccerét a keresztlécre bombázta.

A mérkőzés eme gyors, "adok-kapok" után aztán végre normális mederbe kezdett el csordogálni, és farkasaink nagyon szervezett játékot mutatva oszlatták köddé a szemem előtt lebegő sőtét viziókat.Olyannyira, hogy 23-ik percben már örömmámorban úsztam, amikor a belga ninjánk kiugratta a Bl történelemmé avanzsált Capitánót, aki elegáns mozdulattal pörgette a labdát a hálóba Hart kapus mellett.

"cumi"

Azután, hogy Totti valószinűleg hosszú évekre beirta magát a futballtörténelembe (ismét!) a játék képe nem sokat változott. Minkét csapat szerette volna megszerezni a mérkőzés győztesének járó 3 pontot, és nyiltsisakos küzdelem vette kezdetét.

Angol részről 15, mig római részről 9 kapura irányuló lövést jegyezhettünk a mérkőzés 90 percében, ami nem éppen deffenziv futballra vall.

Nem szeretnék külön kiemelni senkit (aki szeretné az a kommenteknél megteheti), ez a farkashorda ma igazi csapatként működött, 100%-ban hozva azt, ami idegenben egy európai topcsapat ellen elvárható.

A tegnap este után bátran merem állitani, hogy csapatunk remek úton jár, dúzzad az önbizalomtól, és remek formában,magas morállal várja a vasárnapi "safarit"!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik